INSPIRATIE

Bucataria internationala este generoasa si ofera resurse suficient pentru a recrea si explora constant, in misiunea de a aduce noi rapoarte senzoriale consumatorilor din orice regiune.
In Sibiu, clasicul se imbina cu noul, in timp ce calitatea turistica a orasului ridica varietatea de solicitari in ce priveste gustul si serviciile. SIA imbina elemente gastronomice internationale intr-o maniera originala, gasind echilibrul intre conceptul turistic si cel rafinat, intre conventional si revolutionar, devenind unul dintre cele mai elaborate concepte de FUSION RESTAURANT din Sibiu.

DESCRIERE

SIA este un un concept de restaurant fusion amplasat la kilometrul 0 al orasului Sibiu, in Piata Mica, langa Turnul Sfatului, intr-un loc cu deja traditie in ce inseamna “timp de calitate petrecut in Sibiu”. SIA raspunde cerintei diversificate de servicii si preparate in continua dinamica, initiata deopotriva de turisti si localnici. Propunerea SIA in ce priveste piata gastronomica Sibiana este una aparte, coordonata de un top chef cu experienta internationala care intelege si promoveaza mixul de conventional si revolutionar intr-un concept fusion particular. Piata Mica a orasului si intreg centrul vechi este o sursa constanta de inspiratie si reprezinta atat un hub turistic important cat si unul local

 

FILOZOFIA SIA RESTAURANT
CALITATE & ORIGINALITATE

SIA imbina elemente gastronomice internationale intr-o maniera originala, gasind echilibrul intre conceptul turistic si cel rafinat, intre obisnuit si revolutionar, devenind unul dintre cele mai elaborate
concepte de FUSION RESTAURANT din Sibiu

MISIUNE

Particularitatile brandului SIA sunt reliefate in modul de transpunere a preparatelor si serviciilor oferite. Focusul este pe calitate si originalitate. Propunerea adusa in universul local are ca scop improspatarea unei perceptii asupra cutumelor culinare regasite in spatiile de servicii sibiene si fidelizarea localnicului, care apreciaza noul si obisnuitul deopotriva. SIA isi insuseste partial si rol de informator/educator al clientului. Experienta chef-ului, la pachet cu valentele in comunicare, constituie un avantaj in misiunea de a dialoga si a se apropia de dorintele clientului, cerand un feedback constant, tinand cont de reactiile consumatorilor.

VALORI

Fusion Restaurant inseamna pretuire pentru arta culinara, dar poate mai important de atat inseamna “know how”. Experienta in continua dezvoltare a echipei din bucatarie reprezinta cel mai important atuu pe care SIA il are. Intelegerea ingredientelor sezoniere si imbratisarea tehnicilor locale sunt “instrumente” de elaborare ale unui meniu potrivit publicului fidel, local. Fuziunea de elemente internationale inedite, stapanite si implementate de catre chef-ul restaurantului SIA, va fideliza acest public si va atrage turistii. Integrarea locatiei in inima orasului se transpune, prin meniu si servicii, in inima locuitorilor acestuia si a celor care il viziteaza.

Close
Close